Kooliaasta algus ja ettevalmistused Esseni tarbeks

Kõigepealt sooviks edu kõigile koolijütsidele, kes täna esimest päeva taas kooliteed sõtkuvad. Ise ma küll tänasel päeval sellesse vanasse vihatud haridusasutusse oma jalga ei tõstnud, kuid ega minulgi sellest pääsu pole – üldsus nõuab. Võtsin isegi ette raske ning rammu nõudva tegevuse ning koostasin omale tunniplaani. Kui kõik plaanipäraselt läheb, saan ehk selle sügisega tehtud kaks uut ainet ja ühe vana võla – idee järgi.

Igastahes oli täna terve õhtupooliku väljas mingi rämedam lõugamine – ega see mind väga ei häiri, kõrvaklappidest Iron Maiden’it saab ikka kuulata. Öösel ühe paiku aga välja piibule minnes hakkas see asi mind siiski huvitama, kuna mingi märatsemine käis ikka veel. Piip ees asja uurima minnes selgus, et TTÜ filmiklubi oli oma varustuse ning napi (võrreldes Trashi ja Metsavanaga) filmikogumiku välja ajanud ning näitasid kooli seinale vanu nostalgiast nõretavaid multikaid. Kärmelt sai autost toodud nii tekk, kui sõjamängulaagrist alles jäänud õlled. Ei puudunud vaatamiselt “Nu, pogodi,” “Ott kosmoses” ega mõnusa rockitaustaga “Pagar ja korstnapühkija.” Viimast vaatasin eriti isuga, kuna olin seda näinud väga pisikesena ning polnud ma siis ka veel ühe nende kahe ameti esindaja. Igastahes oli mõnus…

Aga ei ole ka ilmaasjata pealkirjas Essenit mainitud. Nimelt hakkasin eile täpsemalt uurima, mis selle aasta lauamängumesside isakesel pakkuda on… Päris palju jäi silma, mida messilt kaasa noppida. 18xx sarjast tundub tulevat palju huvitavat; 7 maailmaimet paistab populaarsust koguvat, kuid minu jaoks siiski liialt kirju; Agricolale pidi tulema laiend, mis sisaldab kõiki kaardilaiendeid ja muud nänni, mida fännid korjanud on – palju õnne; Charon Inc. tundub mõnusalt SciFi-teemaline; ja nii edasi ja edasi. Nimekirja võite leida geek’ist, kel huvi suurem peaks olema.

Lisa kommentaar